Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Aubagio er en sikker og vel tålt behandling

På ECTRIMS 2018 præsenterede forskere fra Dansk Multipel Sclerose Center (DMSC) et studie, der viser, at Tecfidera (dimethylfumerat) er en mere effektiv behandling end Aubagio (Teriflunomid), men Aubagio er omvendt en sikker behandling, som patienterne tåler godt, viser et andet studie fra samme sted, som også blev præsenteret ved ECTRIMS.

Læs mere ...

Fingolimod måske forbundet med øget HPV-risiko

Med den immundæmpende fingolimodbehandling følger en øget risiko for virusinfektioner, og patienter i denne behandling bør HPV-vaccineres og monitoreres, konkluderer forskere, der har undersøgt fem tilfælde af kroniske og behandlingsresistente vorter hos patienter.

Læs mere ...

Interferon giver ikke graviditetsskader

ECTRIMS: Kvinder med MS, der behandles med interferon beta-1a, er ikke i større risiko for abort og andre graviditetsproblemer end andre kvinder, viser et nyt europæisk-nordisk registerstudie, der blev præsenteret fredag på ECTRIMS 2018 i Berlin.

Læs mere ...

Studie: Tecfidera er mere effektiv end Aubagio

ECTRIMS: Patienter i behandling med Tecfidera (dimetylfumerat) får færre attakker og deres risiko for at droppe ud af behandlingen på grund af sygdomsaktivitet er mindre, end den er for patienter i  behandling med Aubagio (teriflunomid).

Læs mere ...

Professor: Opfølgning bliver afgørende i cladribinbehandling

ECTRIMS: Mavenclad har vist solide langtidsresultater i opfølgningsstudiet CLARITY ext. Nu bliver opgaven at følge patienterne tæt i den kliniske praksis og få defineret, hvilke typer sygdomsaktivitet, der kan accepteres, og hvilke, der kræver genbehandling, siger professor ved Patrick Vermersch, sundhedsfakultetet ved universitetet i Lille.

Læs mere ...

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

Hæmatologisk Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift