Om os | Om nyhedsbrevene | Annoncer | Betingelser

Gratis råd fra MS-topforskere om forskning i progressiv MS

ECTRIMS2017: Verdens førende MS-eksperter har skrevet ti papers om, hvordan man laver god klinisk forskning i progressiv MS.

Verdens førende MS-eksperter har skrevet ti papers om, hvordan man laver god klinisk forskning i progressiv MS.

ECTRIMS videnskabelige tidsskrift Multiple Sclerosis Journal har offentliggjort særudgivelsen Advancing Trial design In Progressive Multiple Sclerosis, som indeholder ti papers, hvor verdens førende MS-eksperter kommer med anbefalinger til, hvordan man kan forbedre kliniske studier af progresssiv MS.

Udgivelsen, som er resultat af en workshop afholdt af ECTRIMS og Progressive MS Alliance i ROM i marts 2017, er netop blevet offentliggjort og ligger frit tilgængelig på Progressive MS Alliances hjemmeside, annoncerede ECTRIMS-direktør David Miller ved ECTRIMS 2017.

På verdensplan lever mere en 1 mio. mennesker med progressiv MS, og med de første effektive behandlinger på markedet, er der stadig et stort behov for klinisk forskning af høj kvalitet.

Særudgivelsen, som er sponsoreret af The Alliance of Progressive MS, indeholder artikler om forskellige aspekter af forskningsdesign, -erfaringer og huller i forskningen, og leverer tilsammen en omfattende vejledning i at planlægge og udføre kliniske forsøg, der kan bidrage til udviklingen af behandling af progressiv MS.

Link til publikationen:

http://www.progressivemsalliance.org/announcements/global-experts-publish-recommendations-for-overcoming-challenges-to-improve-clinical-trials-in-progressive-ms/

Tags: ECTRIMS2017

Anbefal denne artikel

Nyheder fra Medicinske Tidsskrifter

Hæmatologisk Tidsskrift